kapitalohrid.mk

Почетна Деловни простории

Сортирај по:
 • 1242_viber_image_2022-08-03_14-23-41-012.jpgДеловен простор во строг центар на Охрид 86 мкв

  Шифра
  30 016
  Тип
  Деловни простории
  Земја
  Македонија
  За
  Продавање
  Цена
  EUR € 0

  Ексклузивна понуда:

  Деловен простор на ул. Булевар Туристичка одма до градскиот пазар во Охрид.

  Деловниот простор се наоѓа на една од најатрактивните локации во центарот на Охрид, одма до градскиот пазар, до фирмата Slice.

  Квадратурата на деловниот простор изнеува 86 мкв, се наоѓа на приземје и располага со сопствен тоалет. 

  Просторот е погоден за најразлични дејности.

  Градбата е релативно нова, изградена по најсовремени градежно архитектонски стандарди, стилот е модернистички. 

 • 1239_viber_image_2022-07-21_10-23-37-270.jpgДеловен простор на ул. Партизанска, Охрид.

  Шифра
  70 002
  Тип
  Деловни простории
  Земја
  Македонија
  За
  Издавање
  Цена
  EUR € 0

  Ексклузивна понуда:

  Деловен простор на ул. Партизанска до црквата Св. Никола.

  Деловниот простор се наоѓа на атрактивна локација, на втората линија од Охридското езеро, позади хотел Тино.

  Дејност: аптека, канцеларија, салон за убавина, здравствена установа.

  Просторот може да се подели на два дела односно два различни локали. 

 • 1220_viber_image_2022-04-11_13-57-27-489.jpgДеловен простор во Охридската чаршија 73 мкв

  Шифра
  70 001
  Тип
  Деловни простории
  Земја
  Македонија
  За
  Издавање
  Цена
  EUR € 2,650

  Ексклузивна понуда:

  Деловен простор во срцето на Охридската чаршија, на топ локација на шеталиште.

  Површина на деловен простор 73 мкв. Кат приземје. 

  Деловниот простор е со тоалет.

  Дејност: бутик, угостителски објект, финансиска установа, канцеларии и слично.

  Услови на закуп: Договор за закуп на 4 години со месечна закупнина 2.650 евра и со уплата на 6 месечни закупнини однапред.

  Топ локација во срцето на Охридската чаршија на најфреквентна локација.  

 • 977_Screenshot-2018-5-30 OSSP(7).pngСтанбено деловен објект на ул. Железничка

  Шифра
  30 015
  Тип
  Деловни простории
  За
  Продавање
  Цена
  EUR € 160,000

  Ексклузивна понуда

  Станбено деловен објект во Охрид, на ул. Железничка бр. 156.

  Парцелата се наоѓа на КП 2946 КО Охрид 4 со вкупна површина од 360 мкв.

  Објектот се сотои од:

  Индивидуална станбена куќа приземје со вкупна површина од 73 мкв.

  Деловен простор 1 со површина од 23 мкв.

  Деловен простор 2 со површина од 50 мкв.

  Деловен простор 3 со површина од 14 мкв.

  За цената може да се преговара.


Јазик

English Dutch French German Albanian Macedonian