kapitalohrid.mk

Почетна Станови

Прикажи #:
Сортирај по:
 • 1251_viber_image_2022-07-28_11-54-46-034.jpgАпартман со дворно место во Кленоец 35 мкв

  Шифра
  10 958
  Тип
  Станови
  Земја
  Македонија
  За
  Продавање
  Цена
  EUR € 37,000

  Апартман со дворно место во Охрид, урбана заедница Радојца Новичиќ, улица Кленоец.

  Површина на апартман 35 мкв и дворно место 29 мкв.

  Распоред: дневна со кујна и трпезарија, спална соба и бања. 

  Апартманот се продава целосно наместен и е целосно реновиран и е во одлична состојба.

  Апартманот се наоѓа на мирно место совршено за одмор и релаксација.

  Прекрасно место погодно за туристички престој. 

 • 1241_stan broj 3,6 i 7 58 m2.pngТрособен стан Билјанини извори 58 мкв

  Шифра
  10 953
  Тип
  Станови
  Земја
  Македонија
  За
  Продавање
  Цена
  EUR € 0

  Трособен стан 58 мкв Билјанини извори.

  Површина 58 мкв. Кат: приземје. 

  Станот се наоѓа на атрактивна локација, реон Билјанини извори.

  Распоред: дневна со кујна и трепзарија со излез на балкон, две спални соби, бања, тоалет и ходник.

  Во близина на станот има: музичко училиште, градинки, супер маркети, здравствени установи, салони за убавина, теретани итн.

  Објектот е во изградба со рок на примопредавање две години и истиот се гради по најсовремени градежно архитектонски стандарди.

  Одличен избор за семејно живеење или за времено сместување за туристички потреби.

 • 1240_stan broj 2 54 m2.pngТрособен стан Билјанини извори 54 мкв

  Шифра
  10 952
  Тип
  Станови
  Земја
  Македонија
  За
  Продавање
  Цена
  EUR € 0

  Трособен стан 54 мкв Билјанини извори.

  Површина 54 мкв. Кат: приземје. Ориентација: север.

  Станот се наоѓа на атрактивна локација, реон Билјанини извори.

  Распоред: дневна со кујна и трепзарија со излез на балкон, две спални соби, бања и ходник.

  Во близина на станот има: музичко училиште, градинки, супер маркети, здравствени установи, салони за убавина, теретани итн.

  Објектот е во изградба со рок на примопредавање две години и истиот се гради по најсовремени градежно архитектонски стандарди.

  Одличен избор за семејно живеење или за времено сместување за туристички потреби.

 • 1236_288209690_10161881943274689_5549131457036059442_n.jpgДвособен стан 55 мкв Билјанини извори

  Шифра
  10 951
  Тип
  Станови
  Земја
  Македонија
  За
  Продавање
  Цена
  EUR € 0

  Двособен стан 55 мкв Билјанини извори.

  Површина 55 мкв. Кат: 1,2 и 3.

  Станот се наоѓа на атрактивна локација, реон Билјанини извори.

  Рапоред: дневна со трпезарија и кујна со излез на балкон, спална, бања и ходник.

  Во близина на станот има: школи, градинки, супер маркети, здравствени установи, салони за убавина, тереатани итн. 

  Објектот е во градба со рок на примопредавање од една година и истиот се гради по најсовремени градежно архитектонски стандарди. 

  Одличен избор за семејно живеење или времено сместување за туристички потреби.

 • 1233_288209690_10161881943274689_5549131457036059442_n.jpgДвособен стан Билјанини извори 56 мкв

  Шифра
  10 949
  Тип
  Станови
  Земја
  Македонија
  За
  Продавање
  Цена
  EUR € 0

  Двособен стан 56 мкв Билјанини извори.

  Површина 56 мкв. Кат: трет со лифт.

  Распоред: дневна со трпезарија со излез на балкон, спална соба, бања и ходник. 

  Во близина на станот има: музичко училиште, градинки, супер маркети, салони за убавина, теретани, аптеки, спортска сала, дискотека, хотели итн.

  Објектот е во градба со рок на примопредавање од една година и истиот се гради по најсовремени градежно архитектонски стандарди. 

  Одличен избор за семејно живеење или времен престој за туристички потреби.

   

 • 1232_288209690_10161881943274689_5549131457036059442_n.jpgТрособен стан Билјанини извори 68 мкв

  Шифра
  10 948
  Тип
  Станови
  Земја
  Македонија
  За
  Продавање
  Цена
  EUR € 0

  Трособен стан Билјанини извори 68 мкв.

  Површина: 68 мкв. Кат: 3 со лифт.

  Станот се наоѓа на атрактивна локација, Билјанини извори.

  Распоред: дневна со трпезарија и кујна со излез на балкон, две спални соби, ходник, остава и бања. 

  Во близина на станот има: школи, градинки, супер маркети, салони за убавина, теретани, аптеки, спортска сала, дискотека, хотели итн.

  Објектот е во градба со рок на примопредавање од една година и истиот се гради по најсовремени градежно архитектонски стандарди. 

  Одличен избор за семејно живеење или времен престој за туристички потреби. 

 • 1231_288209690_10161881943274689_5549131457036059442_n.jpgДвособен стан Билјанини извори 58 мкв

  Шифра
  10 947
  Тип
  Станови
  Земја
  Македонија
  За
  Продавање
  Цена
  EUR € 0

  Двособен стан во Билјанини извори.

  Површина: 58 мкв. Кат: поткровје со лифт. Ориентација: исток. 

  Распоред: дневна со трпезарија со излез на балкон, спална со излез на балкон и бања.

  Станот се наоѓа на атрактивна локација Билјанини извори.

  Објектот е во градба со рок на примопредавање една година и истиот се гради по најсовремени градежно архитектонски стандарди. 

   Во близина на станот има: школи, градински, супер маркети, теретани, аптеки, здравствени установи итн.

  Одличен избор за семејно живеење или времено сместување за туристички потреби.

 • 1221_viber_image_2022-04-12_12-51-54-064.jpgТрособен опремен јужен стан на Туристичка 70 мкв

  Шифра
  10 937
  Тип
  Станови
  Земја
  Македонија
  За
  Продавање
  Цена
  EUR € 91,000

  Трособен опремен јужен стан во Охрид, на булевар Туристичка, во урбана заедница Лескајца.

  Површина 70 мкв и тоа внатрешна површина 66 мкв и балкон логија 4 мкв. Кат 4 без лифт. Паркинг.

  Распоред: дневна со излез на балкон со јужна ориентација, трпезарија со јужна ориентација преградена од дневна со армоника врата, кујна со природна вентилација со јужна оринтација, спална со северна ориентација, предсобје, бања и балкон логија.

  Карактеристики: Зградата е изградена по ЈУС стандарди во 70тите години. 

  Станот е целосно реновиран со паркетен под, пвц прозори, ролетни жалозини, реновирана бања.

  Станот се продава целосно опремен со мебел и електрични уреди за домаќинство согласно дигиталните слики.

  Објекти: училиште, градинка, маркет, зелено пазарче, здравствени установи, салони за разубавување и сл.

  Комуникација: Зградата е оддалечена 10 минути пеш од центарот на Охрид и до најблиската плажа.

  Одличен избор за семејно домување.

 • 1071_DSC03444.jpgЕксклузивно Трособен стан дуплекс 102 мкв

  Шифра
  10 824
  Тип
  Станови
  Земја
  Македонија
  За
  Продавање
  Цена
  EUR € 110,000

  Екслкузивна понуда

  Трособен комфорен стан во Охрид, во урбана зедница 8-ми Септември, на улица Охридска бригада бр.72, во близина на центарот на градот.

  Површина 102 мкв. Кат 2+Ма без лифт. Ориентација југ-исток-запад.

  Распоред: дневна со трпезарија со излез на балкон, кујна, 3 спални, бања и wc. Дневната и кујната се на кат 2 а спалните на мансарда.

  Станот се наоѓа во зграда понова градба со ПВЦ прозори, дврени внатрешни врати, под плочки, надворешни ролетни.

  Напомена: зградата нема паркинг.

  Станот се продава делумно опремен.

  Агенцијата поседува ексклузивно право на продажба на овој имот.

Страна 2 од 2

Јазик

English Dutch French German Albanian Macedonian