kapitalohrid.mk

Подреди по:
 • 1242_viber_image_2022-08-03_14-23-41-012.jpgДеловен простор во строг центар на Охрид 86 мкв

  Шифра
  30 016
  Тип
  Деловни простории
  Земја
  Македонија
  За
  Продавање
  Цена
  EUR € 0

  Ексклузивна понуда:

  Деловен простор на ул. Булевар Туристичка одма до градскиот пазар во Охрид.

  Деловниот простор се наоѓа на една од најатрактивните локации во центарот на Охрид, одма до градскиот пазар, до фирмата Slice.

  Квадратурата на деловниот простор изнеува 86 мкв, се наоѓа на приземје и располага со сопствен тоалет. 

  Просторот е погоден за најразлични дејности.

  Градбата е релативно нова, изградена по најсовремени градежно архитектонски стандарди, стилот е модернистички. 

 • 977_Screenshot-2018-5-30 OSSP(7).pngСтанбено деловен објект на ул. Железничка

  Шифра
  30 015
  Тип
  Деловни простории
  За
  Продавање
  Цена
  EUR € 160,000

  Ексклузивна понуда

  Станбено деловен објект во Охрид, на ул. Железничка бр. 156.

  Парцелата се наоѓа на КП 2946 КО Охрид 4 со вкупна површина од 360 мкв.

  Објектот се сотои од:

  Индивидуална станбена куќа приземје со вкупна површина од 73 мкв.

  Деловен простор 1 со површина од 23 мкв.

  Деловен простор 2 со површина од 50 мкв.

  Деловен простор 3 со површина од 14 мкв.

  За цената може да се преговара.


Јазик

English Dutch French German Albanian Macedonian