kapitalohrid.mk

Почетна Плацови / Ниви Урбанизиран плац во Радојца Новичиќ 747 мкв

id:992
Шифра
40 066
Тип
Плацови / Ниви
Земја
Македонија
За
Продавање
Локација
Св. Тројца
Урбана заедница
14 Радојца Новичиќ
Парцела
747м2
Цена
EUR € 20,000

Ексклузивна понуда:

Урбанизиран плац во Охрид, во урбана заедница Радојца Новичиќ, во непосредна  близина на црквата Св.Тројца.

Градежната працела е со површина од 747 мкв. Се ноѓа на КП 1385/4 КО Охрид 4.

Согласно Детален урбанистички план маркицата со висина П+2 и габарит 8х12 метри.

Инфраструктура: пат, електрична енергија, вода и канализација.

Плацот е оддалечен 3 км од центарот на Охрид.

Мирна локација опкружена со зеленило.

Агенцијата поседува ексклузивно право за продажба на овој имот и прифаќа соработка со други агенции за продажба.

Доколку сте заинтересирани, контактирајте го нашиот агент.


Јазик

English Dutch French German Albanian Macedonian