kapitalohrid.mk

Почетна Плацови / Ниви Ексклузивно Плац во Радожда 917 мкв

id:976
Шифра
40 065
Тип
Плацови / Ниви
За
Продавање
Површина
917м2
Цена
По договор

Ексклузивна понуда

Плац на Струшката ривиера, во атрактивната туристичка населба Радожда.

Вкупна површина на плац 917 мкв и тоа на КП 2004 - 208 мкв и КП 2003 - 709 мкв.

Плацот се наоѓа на втора линија на терен со пад и има непречен поглед на Охридското езеро.

Цена по договор.

Секоја сероизна понуда од потенцијален купувач ќе биде внимателно разгледана.

Доколку сте заинтересирани, контактирајте го нашиот агент.


Јазик

English Dutch French German Albanian Macedonian