kapitalohrid.mk

Почетна Куќи Ексклузивно Куќа во Центар

id:941
Шифра
20 073
Тип
Куќи
Земја
Македонија
За
Продавање
Локација
Пазар
Урбана заедница
2 Центар
Парцела
200м2
Двор
103м2
Цена
По договор

Ексклузивна пондуда:

Куќа со центарот на Охрид, во непосредна близина на градски Пазар, Охридска банка и хотел Чинго, лепенка со вила Пиано.

Вкупна површина на парцела 200 мкв и тоа земјиште под зграда 97 мкв и дворно место 103 мкв.

Куќата е со катност П+2. Можност за  доградба П+3+Пк според Детален урбанистички план за Урбана зона 1 Блок 1.2, 1.4 и дел од Блок 3.4 за КП 14589 КО Охрид 3.

Вкупна станбена површина на куќа 200 мкв. Гаража 30 мкв.

Распоред на приземје: дневна со трпезарија и кујна со излез на балкон, бања, предсобје и балкон.

Распоред на кат 1: дневна со трпезарија и куна со излез на балкон, спална, бања, предсобје и 2 балкони од кој едниот е со површина од 30 мкв

Распоред на кат 2: 4 спални, бања, предсобје и балкон.

Куќата е во одлична состојба.

Доколку сте заинтересирани, контактирајте го нашиот агент.


Јазик

English Dutch French German Albanian Macedonian