kapitalohrid.mk

Почетна Станови Апартман 27 мкв Билјанини Извори

id:1337
Шифра
10 1009
Тип
Станови
Земја
Македонија
За
Продавање
Урбана заедница
8 Биљанини извори
Површина
27м2
Кат
2
Бањи
1
Цена
EUR € 41,310

 Источен апартман во Охрид, во урбана заедница Билјанини извори, комплекс Бејбунар, улица  Асном.

Површина на апартман 27мкв. Кат 2 со лифт. Ориентација исток.

Станот е во напрадна фаза на градба со рок на примопредавање 12/2026.

Изведувач е реномирана градежна компанија.

Распоред: денвна со трпезарија и кујна со излез на француски балкон и бања.

Станот  е оддалечен 500 метри од Кејот на Охридското езеро и 1,5 км од центарот на  Охрид.

Во непосредна близина  на  станот има маркети, апотеки, салони за убвина, градинки, училишта, хотели, ресторани.

Доколку сте заинтересирани, контактирајте го нашиот агент.


Јазик

English Dutch French German Albanian Macedonian