kapitalohrid.mk

Почетна Деловни простории Деловен простор во Центар 74 мкв

id:1330
Шифра
30 016
Тип
Деловни простории
Земја
Македонија
За
Продавање
Урбана заедница
2 Центар
Површина
74м2
Кат
приземје
Цена
EUR € 88,800

Ексклузивна понуда:

Деловен простор во центарот на град Охрид.

Деловниот простор се наоѓа на Ул. Македонски Просветители помеѓу Шпаркасе Банка и Полициска Станица Охрид. 

Квадратурата на деловниот простор изнесува 74 мкв, се наоѓа на приземје, поседува сопствен паркинг и дворно место и располага со еден санитарен чвор.

Во близина на деловниот простор има: Охридска ( Шпаркасе Банка ), Охридска Полиција, здравствени установи, Sky Corcer, охридска чаршија, охридски пазар, секаков вид продавници, кафулиња, хотели, салони за убавина итн.

Совршен избор на топ локација за секаков вид бизнис. 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте го нашиот агент.


Јазик

English Dutch French German Albanian Macedonian