kapitalohrid.mk

Почетна Плацови / Ниви Плац во С.Трпејца

id:1327
Шифра
40 095
Тип
Плацови / Ниви
Земја
Македонија
За
Продавање
Локација
Трпејца
Цена
По договор

Ексклузивна понуда:

Плацот се наоѓа во С.Трпејца а квадратурата изнесува 2277 мкв, но истиот може и да се подели на помали делови. Цената на плацот изнесува 35 евра по мкв. 

Плацот се наоѓа над С.Трпејца, на 35 мкв од главниот пат.  Инфраструктура: вода, струја и земјен пат. 

Плацот се наоѓа на КП - 790, КО - Трпејца. 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте го нашиот агент.


Јазик

English Dutch French German Albanian Macedonian