kapitalohrid.mk

Почетна Плацови / Ниви Плац во Туристичка населба Елшани 482 мкв

id:1323
Шифра
40 094
Тип
Плацови / Ниви
Земја
Македонија
За
Продавање
Локација
Елшани
Површина
482м2
Цена
EUR € 38,000

Ексклузивна понуда:

Плац со поглед на Езеро во прекрасната туристичка населба Елшани.

Квадратура - 482 мкв. Инфраструктура - асвалтен пат, вода и струја. 

Плацот се наоѓа на КП - 3604 дел 3, КО - Елшани.

 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте го нашиот агент.


Јазик

English Dutch French German Albanian Macedonian