kapitalohrid.mk

Почетна Плацови / Ниви Ексклузивно земјиште во Крушево 17.000 мкв

id:1322
Шифра
40 093
Тип
Плацови / Ниви
Земја
Македонија
За
Продавање
Локација
Крушево
Површина
17000м2
Цена
EUR € 76,500

 Ексклузивна понуда:

Земјиште во Крушево на атрактивна локација над градот, 17.000 мкв

Земјиштето се наоѓа на КП 2281 и 2282 во КО Крушево - вон град.

Вкупната квадратура на двете парцели изнесува 18.600 мкв, но на продажба се 17.000 мкв. 

Прекрасно место опкружено со недопрена природа. 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте го нашиот агент.


Јазик

English Dutch French German Albanian Macedonian