kapitalohrid.mk

Почетна Станови Апартман во Охрид 37 мкв

id:1321
Шифра
10 1002
Тип
Станови
Земја
Македонија
За
Продавање
Урбана заедница
7 7-ми Ноември
Површина
37м2
Кат
3 и 4
Тераси
1
Бањи
1
Година на градба
2024
Цена
EUR € 55,500

Апартман во нова градба, во Охрид, централно градско подрачје во непосредна близина на Крст Џамија.

Зградата се наоѓа на 400 мкв од охридската чаршија. 

Површина: 37 мкв. Кат: трет и четврти. Ориентација: североисток. Лифт. Паркинг во гаража.

Станот располага со: двенва со трпезарија и кујна со излез на балкон, купатило, ходник и балкон.

Станот се наоѓа во нова зграда градена по најсовремени градежно - архитектонски стандарди.

Зградата е во фаза на изградба со рок на примопредавање 10/2026. 

Совршен избор за мало семејство или времен престој за туристички потреби. 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте го нашиот агент.


Јазик

English Dutch French German Albanian Macedonian