kapitalohrid.mk

Почетна Плацови / Ниви Плац во С.Лескоец 3.200 мкв

id:1298
Шифра
40 089
Тип
Плацови / Ниви
Земја
Македонија
За
Продавање
Локација
Лескоец
Површина
3200м2
Цена
По договор

Ексклузивна понуда:

Плац во С.Лескоец на прекрасна локација. 

Површината на плацот изнесува: 3.200 мкв.

Плацот е со излез на две улици од кои едната е регионалниот пат Охрид-Битола додека другата е споредна улица

Плацот се продава во целост од 3.200 мкв, но исто така може да се подели на два дела по 1.600 мкв.

Доколку плацот се продава во целост, цената по мкв изнесува 50 евра, односно 160.000 евра.

Доколку се продава само првиот дел на плацот, односно делот кој излегува на регионалниот пат, цената по метар ќе изнесува 60 евра, односно 96.000 евра.

Доколку се продава вториот дел во внатрешноста на плацот, цената по мкв ќе изнесува 50 евра, односно 80.000 евра. 

 

 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте го нашиот агент.


Јазик

English Dutch French German Albanian Macedonian