kapitalohrid.mk

Почетна Куќи Куќа со дворно место во Лескоец

id:1289
Шифра
20 110
Тип
Куќи
Земја
Македонија
За
Продавање
Локација
Лескоец
Двор
394м2
Гаража
20
Тераси
6
Цена
EUR € 98,000

Ексклузивна понуда: 

Прекрасна куќа со дворно место и плодно земјиште во Лескоец.

Вкупна површина на парцела изнесува: 1.361 мкв и тоа:

- земјиште под зграда: 73 мкв,

- дворно место: 394 мкв и 

- плодна нива: 894 мкв. 

Куќата е со катност П + 2, а вкупната станбена површина изнесува 233 мкв и тоа: 

- Приземје: станбена површина 42 мкв и гаража 20 мкв.

- Прв кат: станбена површина 72 мкв и балкон логија 13 мкв.

- Втор кат: станбена површина 73 мкв и балкон логија 13 мкв. 

Куќата се наоѓа на главниот пат Охрид - Лескоец. 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте го нашиот агент.


Јазик

English Dutch French German Albanian Macedonian