kapitalohrid.mk

Почетна Куќи Куќа со дворно место на ул. Марко Нестороски

id:1283
Шифра
20 108
Тип
Куќи
Земја
Македонија
За
Продавање
Урбана заедница
10 Горна Влашка Мала
Парцела
157м2
Цена
EUR € 62,000

Ексклузивна понуда: 

Куќа со дворно место во Охрид, урбана заедница Горна Влашка Мала, на ул. Марко Нестороски, во непосредна близина на училиштето Христо Узунов.

Вкупната површина на парцелата изнесува 157 мкв и тоа: земјиште под зграда 101 мкв и дворно место 56 мкв.

Внатрешната површина на куќата изнесува 72 мкв.

Распоред: дневна соба, 2 спални, бања и  ходник.

Според деталан урбанистички план ДУП за 10та урбана заедница има услови за надградба П+1.

Катастарски податоци КП 10207 КО Охрид 2.

Во близина на куќата има: основно училиште, градинка, супер-маркети, пекара, продавници од различен вид, автобуска станица и останати потребни услужни дејности. 

Совршен избор за фамилијарно домување или времен туристички престој. 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте го нашиот агент.


Јазик

English Dutch French German Albanian Macedonian