kapitalohrid.mk

Почетна Куќи Куќа со дворно место и поглед на езеро во Велестово

id:1282
Шифра
20 107
Тип
Куќи
Земја
Македонија
За
Продавање
Локација
Велестово
Површина
320м2
Цена
EUR € 300,000

Куќа во с.Велестово со дворно место на прекрасна локација од која се гледаат целиот град Охрид и Охридско езеро.

Вкупната изградена површина на куќата изнесува 320 мкв од кои 43 мкв се помошни простории.

Куќата располага со: сутерен кат, прв кат и втор кат. 

Сутерниот кат од куќата е комплетно завршен, додека првиот и вториот кат од куќата се во зафршна фаза.

Прекрасно место опкружено со природа која дава чувство на интимност и спокој. 

 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте го нашиот агент.


Јазик

English Dutch French German Albanian Macedonian