kapitalohrid.mk

Почетна Куќи Куќа карабина под Кале во близина на Охридско Езеро

id:1281
Шифра
20 106
Тип
Куќи
Земја
Македонија
За
Продавање
Урбана заедница
4 Воска
Површина
364м2
Двор
257м2
Катност
2
Цена
EUR € 159,000

Ексклузивна понуда:

Куќа карабина, во Охрид, под Кале, на атрактивна локација оддалечена 250 метри од Охридско Езеро, на Ул. Илинденска. 

Вкупната површина на парцела изнесува 364 мкв и тоа:

- Земјиште под зграда: 107 мкв,

- Површина на дворно место: 257 мкв. 

Вкупна станбена површина на куќата изнесува 320 мкв и тоа: 

- Подрум: 80 мкв,

- Приземје: 80 мкв,

- Прв кат: 80 мкв и 

- Втор кат: 80 мкв. 

 Куќата е во фаза на отворена карабина.

Куќата е во непосредна близина на: градска плажа Воска, плажа Лабино, амбуланта, градски пазар, градска чаршија, градинки, маркети и сл. 

Прекрасен избор за фамилијарно домување. 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте го нашиот агент.


Јазик

English Dutch French German Albanian Macedonian