kapitalohrid.mk

Почетна Плацови / Ниви Нива во близина на Јахја Кемал 2309 мкв

id:1273
Шифра
40 086
Тип
Плацови / Ниви
Земја
Македонија
За
Продавање
Локација
Струга
Површина
2309м2
Цена
EUR € 27,708

Земјоделско земјиште во близина на приватното училиште " Јахја Кемал ", Струга.

Површината на нивата изнесува 2309 мкв.

Доколку сте заинтересирани, контактирајте го нашиот агент.


Јазик

English Dutch French German Albanian Macedonian