kapitalohrid.mk

Почетна Плацови / Ниви Плацови во близина на крајбрежје во Струга

id:1261
Шифра
40 085
Тип
Плацови / Ниви
Земја
Македонија
За
Продавање
Локација
Струга
Цена
По договор

Ексклузивна понуда: 

Плацoви на прекрасна локација, само неколку метри од крајбрежјето на Охридско езеро во Струга.

Плацoвите се наоѓаат блиску до познатиот ЕВРО Хотел во Струга или поточно, на лева страна пред кружниот ток на излезот од Струга према Охрид. 

На располагање се повеќе различни квадратури на плацеви, а истите започнуваат од 200 мкв, па на горе. 

Плацовите се со градежна маркица П + 2. 

Цената на плацевите е 220 евра по метар квадратен.

Прекрасна локација за градба на фамилијарна куќа или помал туристички објект. 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте го нашиот агент.


Јазик

English Dutch French German Albanian Macedonian