kapitalohrid.mk

Почетна Плацови / Ниви Ексклузивно Плац Оровник 1142 мкв

id:1204
Шифра
40 078
Тип
Плацови / Ниви
Земја
Македонија
За
Продавање
Локација
Оровник, магистрален пат Охрид-Кичево
Површина
1269м2
Цена
EUR € 64,000

Ексклузивна понуда:

Плац на магистралниот пат Охрид-Кичево, Оровник, во непосредна близина на Охрискиот аеродром.

Плацот е со површина 1142 мкв. 

Катастарски податоци: плацот се наоѓа на КП 526 дел 2 во КО Оровник.

Плацот се наоѓа на атрактивна локација за стопанска дејост.

Доколку сте заинтересирани, контактирајте го нашиот агент.


Јазик

English Dutch French German Albanian Macedonian