kapitalohrid.mk

 Kapital Ohrid

АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ

КАПИТАЛ консалтинг дооел Охридменаџер, Наташа Спасеска

+389 70 388 844

DSC_0496m

агент, Ирина Трајаноска

+389 78 232 047


агент, Ивана Мицкоски

+389 71 321 001

Адреса:

ул. Македонски Просветители
ТЦ Стара Чаршија (Амам) локал бр.224

6000 Охрид

Македонија


Емаил:
Ова Емаил адреса е заштитена против спам. Треба да активирате JavaScript за да биде прикажена.

Капитал Охрид - Real estate agency 
Капитал Охрид - Real estate agency

Контактирајте не on-line


Јазик

English Dutch French German Albanian Macedonian