kapitalohrid.mk

Подреди по:
 • 1239_viber_image_2022-07-21_10-23-37-270.jpgДеловен простор на ул. Партизанска, Охрид.

  Шифра
  70 002
  Тип
  Деловни простории
  Земја
  Македонија
  За
  Издавање
  Цена
  EUR € 0

  Ексклузивна понуда:

  Деловен простор на ул. Партизанска до црквата Св. Никола.

  Деловниот простор се наоѓа на атрактивна локација, на втората линија од Охридското езеро, позади хотел Тино.

  Дејност: аптека, канцеларија, салон за убавина, здравствена установа.

  Просторот може да се подели на два дела односно два различни локали. 

 • 1220_viber_image_2022-04-11_13-57-27-489.jpgДеловен простор во Охридската чаршија 73 мкв

  Шифра
  70 001
  Тип
  Деловни простории
  Земја
  Македонија
  За
  Издавање
  Цена
  EUR € 2,650

  Ексклузивна понуда:

  Деловен простор во срцето на Охридската чаршија, на топ локација на шеталиште.

  Површина на деловен простор 73 мкв. Кат приземје. 

  Деловниот простор е со тоалет.

  Дејност: бутик, угостителски објект, финансиска установа, канцеларии и слично.

  Услови на закуп: Договор за закуп на 4 години со месечна закупнина 2.650 евра и со уплата на 6 месечни закупнини однапред.

  Топ локација во срцето на Охридската чаршија на најфреквентна локација.  


Јазик

English Dutch French German Albanian Macedonian