kapitalohrid.mk

Почетна Деловни простории Станбено деловен објект на ул. Железничка

id:977
Шифра
30 015
Тип
Деловни простории
За
Продавање
Локација
ул. Железничка бр.156
Урбана заедница
13 Железничка
Парцела
360м2
Цена
EUR € 160,000

Ексклузивна понуда

Станбено деловен објект во Охрид, на ул. Железничка бр. 156.

Парцелата се наоѓа на КП 2946 КО Охрид 4 со вкупна површина од 360 мкв.

Објектот се сотои од:

Индивидуална станбена куќа приземје со вкупна површина од 73 мкв.

Деловен простор 1 со површина од 23 мкв.

Деловен простор 2 со површина од 50 мкв.

Деловен простор 3 со површина од 14 мкв.

За цената може да се преговара.

Доколку сте заинтересирани, контактирајте го нашиот агент.


Јазик

English Dutch French German Albanian Macedonian