kapitalohrid.mk

Почетна Станови Трособен стан со посебен апартман во строг центар Охрид 64 мкв

id:1346
Шифра
10 1016
Тип
Станови
Земја
Македонија
За
Продавање
Урбана заедница
2 Центар
Површина
64м2
Кат
2
Спални
2
Тераси
1
Бањи
2
Цена
EUR € 140,000

Ексклузивна понуда:

Прекрасен стан со посебен апартман во строгиот центар на Охрид, во непосредна близина на судот.

Квадратура - 64 мкв. Кат - 2, Ориентација - исток.

Карактеристики: на имотен лист квадратурата на станот изнесува 64 мкв, додека според најновиот премер од Јули 2024та година фактичката состојба на станот е 67 мкв. 

Станот се состои од два дела кои се практично одделени, односно вториот дел од станот претставува апартман кој е погоден за издавање за туристички потреби. 

Првиот дел се состои од: дневна соба со трпезарија и излез на балкон, спална соба, одделна кујна, ходник и бања.

Вториот дел ( апартман ) се состои од: спална ссоба, кујна и засебна бања.

Кујнаха и ходникот се заеднички за двата дела од станот. 

Станот се наоѓа во строг центар и е совршен за семејно домување како и за времено сместување за туристички потреби. 

Зградата е релативно нова и е градена по најсовремени градежно - архитектонски стандарди.

Доколку сте заинтересирани, контактирајте го нашиот агент.


Јазик

English Dutch French German Albanian Macedonian