kapitalohrid.mk

Почетна Плацови / Ниви Нива до Аеродром Охрид 604 мкв

id:1312
Шифра
40 092
Тип
Плацови / Ниви
Земја
Македонија
За
Продавање
Локација
Оровник
Површина
604м2
Цена
EUR € 15,100

Се продава нива до охридскиот аеродром 604 мкв.

Нивата се наоѓа на КП 501/1, Катастарска Општина - Оровник.

Површината на нивата изнесува 604 мкв.

Доколку сте заинтересирани, контактирајте го нашиот агент.


Јазик

English Dutch French German Albanian Macedonian