kapitalohrid.mk

Почетна Плацови / Ниви Лозје во Чекоштина 1403 мкв

id:1310
Шифра
40 090
Тип
Плацови / Ниви
Земја
Македонија
За
Продавање
Урбана заедница
18 Чекоштина
Површина
1403м2
Цена
EUR € 43,000

Лозје во Чекоштина со прекрасна местоположба и поглед на езеро.

Квадратурата на плацот изнесува: 1.403 мкв. 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте го нашиот агент.


Јазик

English Dutch French German Albanian Macedonian