kapitalohrid.mk

Почетна Куќи Куќа во Билјанини извори на ул. Карпош Војвода

id:1296
Шифра
20 111
Тип
Куќи
Земја
Македонија
За
Продавање
Урбана заедница
8 Биљанини извори
Парцела
177м2
Двор
101м2
Катност
П+2
Спални
3
Тераси
2
Бањи
3
Цена
EUR € 145,000

Ексклузивна понуда:

Куќа со дворно место во Охрид, урбана заедница Билјанини извори, на ул. Карпош Војвода.

Вкупната површина на парцела изнесува 177 мкв и тоа:
- земјиште под зграда: 76 мкв и
- дворно место: 101 мкв.

Куќата е на три нивоа и тоа: приземје и два ката.

Вкупната површина на куќата изнесува 188 мкв и тоа: 
- приземје 57 мкв;
- прв кат 60 мкв и балкон 5 мкв и
- втор кат 61 мкв и балкон 5 мкв. 
- ходници и скалила: 31 мкв

Распоред на куќата:

- приземје: деловен простор, една соба (спална) и бања;
- прв кат: дневна соба со трпезарија и кујна со излез на балкон, спална соба и бања.
- втор кат: дневна соба со трпезарија и кујна со излез на балкон, спална соба и бања. 

Куќата е градена во 80тите по ЈУС градежно - архитектонски стандарди, реновирана и во одлична состојба. 

Куќата се наоѓа на најатрактивен дел од градот за домување, на мирна и спокојна локација. Во непосредна близина на куќата се: супер маркети, зелено пазарче училишта, градинки, Болница Охрид, здравствени установи, услужни дејности и сл. 

Совршен избор за фамилијарно домување.

Доколку сте заинтересирани, контактирајте го нашиот агент.


Јазик

English Dutch French German Albanian Macedonian