kapitalohrid.mk

Почетна Плацови / Ниви Плац на ул. 8ми Март 559 мкв

id:1294
Шифра
40 088
Тип
Плацови / Ниви
Земја
Македонија
За
Продавање
Урбана заедница
13 Железничка
Површина
559м2
Цена
EUR € 80,000

Ексклузивна понуда:

Плац на ул. 8ми Март со вкупна површина од: 559 мкв и тоа: 

- земјиште под зграда: 17 мкв,

- двор: 237 мкв и 

- градежна парцела: 305 мкв.

Плацот се наоѓа стотина метри од ул. Железничка. 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте го нашиот агент.


Јазик

English Dutch French German Albanian Macedonian