kapitalohrid.mk

Почетна Куќи Куќа со дворно место на Ул. Галичица, Охрид

id:1284
Шифра
20 109
Тип
Куќи
Земја
Македонија
За
Продавање
Урбана заедница
8 Биљанини извори
Цена
EUR € 150,000

Ексклузивна понуда:

Куќа со дворно место на Ул. Галичица, Охрид, во непосредна близина на музичкото училиште.

Вкупната површина на парцела изнесува 392 мкв и тоа:

- земјиште под зграда: 74 мкв и 

- дворно место: 318 мкв.

Вкупната станбена површина на куќата изнесува 155 мкв и тоа:

- приземје: 45 мкв, 

- прв кат: 55 мкв и 

- втор кат: 55 мкв. 

Во близина на куќата има: основно музичко училиште, средно училиштем градинка, ресторани, маркети, различен вид продавници, ресторан итн.

Куќата се наоѓа на мирна и спокојна локација совршена за семејно домување.

Доколку сте заинтересирани, контактирајте го нашиот агент.


Јазик

English Dutch French German Albanian Macedonian