kapitalohrid.mk

Почетна Куќи Куќа со дворно место и поглед на езеро во Варош

id:1276
Шифра
20 104
Тип
Куќи
Земја
Македонија
За
Продавање
Урбана заедница
1 Стар Град
Цена
EUR € 265,000

Ексклузивна понуда: 

Куќа со дворно место и поглед на езеро во Стариот град на Охрид " Варош", на прекрасна локација.

Вкупната површина на парцелата изнесува 146 мкв и тоа: 

- Градежно изградено земјиште:  77 мкв,

- Земјиште под зграда 1: 58 мкв и 

- Земјиште под зграда 2: 11 мкв.

Вкупната изградена површина на куќата изнесува: 124 мкв. 

Куќата е на 3 ката и располага со: 

Дневна со една спална соба, кујна и бања на првиот кат. 

Дневна соба и одделна кујна со трпезарија и бања на вториот кат.

Две спални соби на третиот кат. 

Куќата располага со дворно место пред куќата но исто и зад куќата.

Куќата е со јужна ориентација, на лесно достапно место. Во близина на куќата има: ресторани, кафулиња, продавници, маркети, аптеки, центарот на град Охрид, Кеј Македонија, пристаништето на град Охрид, разни продавници итн. 

Прекрасна локација која може да се искористи за работење во областа на туризмот, но исто така прекрасна куќа за семејно живеење. 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте го нашиот агент.


Јазик

English Dutch French German Albanian Macedonian