kapitalohrid.mk

Почетна Куќи Куќа со дворно место Косел

id:1250
Шифра
20 100
Тип
Куќи
Земја
Македонија
За
Продавање
Локација
Косел
Површина
251м2
Двор
500м2
Тераси
3
Бањи
2
Година на градба
2005
Цена
EUR € 78,000

Куќа со дворно место на границата помеѓу Лескоец и Косел, наспроти фабриката "Kostal"

Куќата има поглед на езеро и тврдината.

Куќата е нова, со голем двор и пространство, на мирно место опкружена со зеленило и истата е градена по најсовремени градежно архитектонски стандарни. 

Објектот може да се подели на два засебни објекти, но е потребно доинвестирање.

Прекрасно место за фамилијарно домување. 

 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте го нашиот агент.


Јазик

English Dutch French German Albanian Macedonian