kapitalohrid.mk

Почетна Деловни простории Деловен простор во строг центар на Охрид 86 мкв

id:1242
Шифра
30 016
Тип
Деловни простории
Земја
Македонија
За
Продавање
Урбана заедница
2 Центар
Површина
86м2
Кат
приземје
Бањи
1
Цена
По договор

Ексклузивна понуда:

Деловен простор на ул. Булевар Туристичка одма до градскиот пазар во Охрид.

Деловниот простор се наоѓа на една од најатрактивните локации во центарот на Охрид, одма до градскиот пазар, до фирмата Slice.

Квадратурата на деловниот простор изнеува 86 мкв, се наоѓа на приземје и располага со сопствен тоалет. 

Просторот е погоден за најразлични дејности.

Градбата е релативно нова, изградена по најсовремени градежно архитектонски стандарди, стилот е модернистички. 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте го нашиот агент.


Јазик

English Dutch French German Albanian Macedonian