kapitalohrid.mk

Почетна Деловни простории Деловен простор на ул. Партизанска, Охрид.

id:1239
Шифра
70 002
Тип
Деловни простории
Земја
Македонија
За
Издавање
Урбана заедница
2 Центар
Површина
97м2
Цена
По договор

Ексклузивна понуда:

Деловен простор на ул. Партизанска до црквата Св. Никола.

Деловниот простор се наоѓа на атрактивна локација, на втората линија од Охридското езеро, позади хотел Тино.

Дејност: аптека, канцеларија, салон за убавина, здравствена установа.

Просторот може да се подели на два дела односно два различни локали. 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте го нашиот агент.


Јазик

English Dutch French German Albanian Macedonian