kapitalohrid.mk

Почетна Деловни простории Деловен простор во Охридската чаршија 73 мкв

id:1220
Шифра
70 001
Тип
Деловни простории
Земја
Македонија
За
Издавање
Локација
Чаршија
Површина
73м2
Бањи
1
Цена
EUR € 2,650

Ексклузивна понуда:

Деловен простор во срцето на Охридската чаршија, на топ локација на шеталиште.

Површина на деловен простор 73 мкв. Кат приземје. 

Деловниот простор е со тоалет.

Дејност: бутик, угостителски објект, финансиска установа, канцеларии и слично.

Услови на закуп: Договор за закуп на 4 години со месечна закупнина 2.650 евра и со уплата на 6 месечни закупнини однапред.

Топ локација во срцето на Охридската чаршија на најфреквентна локација.  

Доколку сте заинтересирани, контактирајте го нашиот агент.


Јазик

English Dutch French German Albanian Macedonian