kapitalohrid.mk

Почетна Плацови / Ниви Земјиште во Љубаништа 2763 мкв

id:1023
Шифра
40 070
Тип
Плацови / Ниви
Земја
Македонија
За
Продавање
Локација
Љубаништа
Парцела
2763м2
Цена
EUR € 30

Ексклузивна понуда:

Земјиште во туристичката населба Љубаништа со вкупна површина од 2763 мкв.

Земјиштето се наоѓа на КП 155, КП 156 и КП 352 во КО Љубаништа.

Намена на земјиште според катастарска класификација пасиште и шума.

Цена  30 евра по мкв.

Доколку сте заинтересирани, контактирајте го нашиот агент.


Јазик

English Dutch French German Albanian Macedonian