kapitalohrid.mk

Почетна Плацови / Ниви Плац во Љубаништа 985 мкв

id:1022
Шифра
40 069
Тип
Плацови / Ниви
Земја
Македонија
За
Продавање
Локација
Љубаништа
Парцела
985м2
Цена
EUR € 39,400

Ексклузивна понуда:

Плац во туристичката населба Љубаништа со површина од 985 мкв.

Плацот е со намена А2 - домување во станбени куќи согласно Општ акт за Љубаништа одлука 08-2593/7 од 28.02.2017 год.

Катастарски податоци: КП 1582 КО Љубаништа.

Цена 40 евра по мкв.

Доколку сте заинтересирани, контактирајте го нашиот агент.


Јазик

English Dutch French German Albanian Macedonian